top of page
Search
  • Writer's picturemixnmatch23

Recenzija: Vichy Minéral 89,Vichy Slow Age Krema SPF 30, Vichy Purete Thermale 3u1


#vichy #mineral89 #slowage

Početkom godine rijetko tko je mogao ne primjetiti da je na naše tržište stigla inovacija iz Vichyja; Minéral 89 booster. Ovaj dnevni booster za snažnu kožu ''iskakao je iz paštete''. Bilo ga je posvuda, od TV reklama do YouTubea gdje su ga recenzirali poznati svjetski blogeri i influenceri i čije je simpatije pobrao. Nakon višemjesečnog korištenja mogu potvrditi da je sva ta pompa bila itekako opravdana.


Značenje riječi booster je pojačivač što on uistinu i je. Kožu čini sjajnom i zdravom, hidratizira i njeguje. Prvo jutro nakon korištenja primjetila sam da mi je koža nevjerojatno glatka što me uistinu iznenadilo jer se borim sa suhom i zategnutom kožom. Umorni izgled lica netragom je nestao.


Vichy Minéral 89 dolazi u staklenoj bočici, unutar bočice nalazi se gel s mjehurićima.

Miris je neutralan što pogoduje korištenju u kombinaciji s bilo kojim kozmetičkim proizvodima. Osobno ga koristim i u svrhu primera, znatno produljuje trajanje šminke na licu. Time izbjegavam primere čiji sastojci znaju biti vrlo štetni.

Namijenjen je svim tipovima kože. Koristi se ujutro i uvečer, nakon čišćenja lica a prije dnevne odnosno noćne kreme. U uputama za upotrebu navodi se da je potrebno nanijeti dvije kapi proizvoda, u mom slučaju dvije kapi su dovoljne za lice i vrat. Veoma je lagan. Sama tekstura je gelasta, odmah se upija i ne ostavlja ljepljiv trag.

Čitavu formulu čini svega 11 sastojaka poput 89% termalne vode koja je od velikog značaja za hidrataciju kože, hijaluronske kiseline koja pomlađuje kožu, glicerina čiji je zadatak zadržati vlagu.



Vichy na svojoj službenoj stranici navodi sljedeće:

''Jedinstvena kombinacija Vichy mineralizirane termalne vode po prvi puta u koncentraciji od 89% udružena s hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla. Minéral 89 jača funkciju barijere kože koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih utjecaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan koža je hidratizirana, boljeg tonusa i blistava... puna zdravog sjaja. Svi tipovi kože. M89 jača funkciju barijere kože protiv vanjskih i unutarnjih štetnih utjecaja i koristi se kao 1. korak svakodnevnog rituala njege kože u gradskoj okolini.''


Vichy Mineral 89 dnevni booster može se kupiti u bolje opremljenim ljekarnama kao i u mnogim web shopovima. Prilikom kupnje u jednom takvom koristeći promo kod dobila sam poklon rutinu kao i besplatnu dostavu.

Poklon rutina sadrži:



Vichy Slow Age dnevna je njega koja djeluje na znakove starenja u nastajanju. Usporava pojavu znakova starenja kože i ispravlja postojeće. Dolazi u staklenoj posudici luksuznog izgleda. Tekstura je gelasta, boja svijetlo ružičasta. Snažan cvjetni miris ovog proizvoda je prva stvar koja me oduševila. Miris ruže je opojan i zavodljiv, daje kremi posebnu čar.

Nanosi se svakoga jutra kao dnevna krema, preporučuje se izbjegavanje područja oko očiju zbog UV filtera koji mogu prouzročiti nelagodu. Garantira snažniju i hidratiziranu kožu. Daje blistav sjaj i mladenački izgled. Sadrži zaštitni faktor, bez parabena je. Glicerin i sodium hijaluronat hidratiziraju kožu dok mineralizirana termalna voda te probiotički sastojak bifidus čine kožu snažnom i blistavom.


Moje iskustvo je pozitivno. Početak mog korištenja ove kreme bio je tijekom ljeta. Primjetila sam novonastalu duboku boru pored usana koja je nastala kao posljedica korištenja neodgovarajućeg pudera te sam bila primorana nešto poduzeti. Baš sam ju tada tijekom potrage za odgovarajućom kremom dobila na poklon kao ''spas u zadnji čas''. Nakon otprilike tjedan dana korištenja shvatila sam da je ona spas za moju suncem izmorenu kožu.

Bora je postala jedva vidljiva.



Vichy Purete Thermale Mlijeko za čišćenje 3u1

S obzirom da još uvijek nisam testirala ovaj proizvod navest ću vam samo sastojke i ono što Vichy kaže o samom proizvodu:

''3u 1: integralno sredstvo za uklanjanje šminke s osjetljive kože i očiju

Skidanje šminke - Mlijeko za čišćenje i uklanjanje šminke s lica

U jednom koraku: čišćenje lica, toniziranje i uklanjanje šminke s očiju. Za osjetljivu kožu i oči.''

SASTOJCI:

''Obogaćeno prirodnim ekstraktom karite maslaca i sastojkom Captelae sa svojstvima protiv zagađenja, čisti kožu od svih nečistoća i čestica zagađenja.

Koža je čista, meka, uz osjećaj svježine i ugode''

Preporučuje se nanošenje pomoću blazinice na kožu lica i očiju. Navode da nije potrebno ispirati proizvod. Pogodan je za osjetljivu kožu i oči. Hipoalergen, bez parabena, bez alkohola, bez sapuna. Ispitan je pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Sadrži Vichy termalnu vodu.



Cijena Vichy Mineral 89 Booster je 159,97 kn.

Cijena Vichy Slow Age Krema SPF 30 je 229,90 kn (za pakiranje od 50ml).

Cijena Vichy Purete Thermale Mlijeko za čišćenje 3u1 je 117,88 kn (za pakiranje od 200ml).


161 views0 comments
bottom of page